Vergroot lettertype

Het Platform stoppen met roken is vernieuwd

NIEUWS16 mrt 2023

 

De uitwisseling van kennis en ervaring tussen stoppen-met-rokenprofessionals is nu nog makkelijker door het vernieuwde Platform stoppen met roken. Voor het aanpassen van de website is er goed gekeken naar de wensen van de huidige gebruikers. Bekijk wat er nieuw is en ga aan de slag!  

Wat is er nieuw op het Platform stoppen met roken? 

Er zijn een aantal nieuwe functionaliteiten toegevoegd. Nieuwsberichten en handige informatie over stoppen-met-rokenzorg zijn nu ook op dit platform te vinden. Aankomende evenementen en scholingen worden ook weergegeven. Daarnaast hebben we het platform gebruiksvriendelijker gemaakt door de vormgeving te verbeteren en is het nu mogelijk om berichten en categorieën te volgen. Op deze manier blijf je op de hoogte van de nieuwe berichten die voor jou interessant zijn. 

Neem een kijkje en discussieer mee 

Stel je vraag, help een ander, kijk rond binnen de categorieën die voor jou interessant zijn en discussieer mee: het Platform stoppen met roken is er voor elke zorgverlener die zich bezighoudt met stoppen met roken. Want stoppen met roken is een ketenproces, waarbij verschillende disciplines elkaar kunnen helpen en van elkaar kunnen leren. 

Mocht u vragen of opmerkingen hebben, aarzel dan niet om ze te stellen via [email protected]