Top menu

08. Rookvrije Start

Elk kind heeft recht op een rookvrije start. Heeft u vragen, tips of informatie over (aanstaande) ouders laten stoppen met roken en rookvrij te blijven? Deel dit dan binnen deze categorie.

Taskforce Rookvrije Start
De Taskforce Rookvrije Start bestaat uit vertegenwoordigers van alle professionals die te maken hebben met rokende (aanstaande) ouders. Het gaat om kinderartsen, gynaecologen, verloskundigen, kraamverzorgenden, verslavingsartsen, huisartsen, jeugdartsen, jeugdverpleegkundigen en stoppen met roken-coaches. Zij willen met elkaar bereiken dat kinderen een rookvrije start krijgen door gerichte voorlichting en persoonlijke begeleiding van aanstaande ouders en hun naasten. Bekijk de website voor meer informatie.

Wilt u uw kennis en vaardigheden vergroten op het gebied van actuele informatie en het voeren van motiverende gesprekken? Volg dan de e-learning Rookvrije Start en de aanvullende e-learning Begrijpelijk communiceren. Als u zich inschrijft als ambassadeur, zijn deze e-learnings zelfs gratis voor u en 10 collega’s.

Filter op tags


Tags:
    We hebben geen berichten gevonden...