Top menu

15. Regioteams lokale zorgpaden SMR

DEZE PAGINA IS ALLEEN BEDOELD VOOR DE ZORGVERLENERS BETROKKEN BIJ HET IMPLEMENTATIEPROJECT LOKALE ZORGPADEN STOPPEN MET ROKEN, BEGELEID DOOR HET TRIMBOS-INSTITUUT.

Welkom regioteamleden!

Op deze pagina kunt u met elkaar in gesprek. Van tips, vragen tot opmerkingen: alles is welkom. Het doel is onderlinge uitwisseling om elkaar verder te helpen en betrokken te houden. Log geregeld in om uw collega’s in het land verder te helpen. Deel ook vooral uw successen!
Kruis bij het plaatsen van een nieuw bericht het vakje ‘Regioteams lokale zorgpaden SMR’ aan, zodat de vraag bij deze categorie terechtkomt.
Heeft u het relevante materiaal al in uw bezit? Denk hierbij aan het (invul)zorgpad en Samenvatting Kernpunten Zorgstandaard, die begin 2021 aan het regioteam verstuurd zijn). Zo niet, stuur gerust een e-mail naar [email protected] met een verzoek om de documenten.

Veel succes!

Let op: bent u een Platform-gebruikers die niet aan dit project deelneemt? U bent welkom om mee te lezen, maar het is niet de bedoeling dat u op deze pagina berichten plaatst of reageert. Berichten die desondanks worden geplaatst kunnen worden verwijderd.

Filter op tags


Tags:
    We hebben geen berichten gevonden...