Top menu

Hoe werkt dit platform?

Waarom dit platform

Het delen van kennis en ervaring bevordert de kwaliteit van de stoppen met roken zorg. Dit platform helpt hierbij. Het is ontwikkeld om ervaringen in de stoppen met roken zorg te kunnen delen, vragen te stellen of antwoorden te geven aan andere zorgverleners en elkaar met tips te ondersteunen. Stoppen met roken is een ketenproces waarbij iedereen zijn steentje bij kan dragen en van elkaar kan leren. Niet alleen binnen uw eigen discipline, maar ook tussen verschillende disciplines!

Voor wie is dit platform?

Alle zorgverleners die vragen of kennis hebben over stoppen met roken zorg. Dit kan gaan van artsen, verpleegkundigen, praktijkondersteuners tot zelfstandige stoppen met roken-coaches, etc. De gemeenschappelijke deler is dat ze zich bezighouden met adviseren, motiveren en/of begeleiden van rokers bij stoppen met roken.

Hoe werkt dit platform?

U kunt een bericht plaatsen binnen de daarvoor relevante categorie(├źn), of reageren op een bericht wat door een andere gebruiker is geplaatst. Vragen kunnen beantwoord worden door andere gebruikers van dit platform. Ook kunt u zelf antwoord geven op vragen van andere gebruikers. Doe dit vooral: zo helpt iedereen elkaar. Ook is er een expert-panel. Experts kijken af en toe op het forum en proberen de nog openstaande vragen te beantwoorden.

Heeft u feedback?

Uw opmerkingen over het platform of suggesties om het platform te verbeteren zijn natuurlijk welkom. Deze kunt u mailen naar [email protected]. Let op: dit e-mailadres is niet bedoeld voor inhoudelijke vragen.

Privacystatement

Op deze pagina kunt u lezen hoe wij omgaan met uw persoonsgegevens.

Algemene gebruiksvoorwaarden

De algemene gebruiksvoorwaarden kunt u hier vinden.

Cookieverklaring

Onze cookieverklaring kunt u hier lezen.